Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

Mit érdemes tudni Veszprémről?

veszprém
belföld
kirándulás

Veszprém a varázslatos balatoni régió szívében található, és mindenképpen érdemes felfedezni, ha valóban magával ragadó és izgalmas élményekre vágysz!

Kezdjük a Veszprémi Állatkerttel, ahol a természet szépsége és gazdagsága elevenedik meg előtted. Itt nem csak a különleges állatfajokat csodálhatod meg, hanem számtalan interaktív program is vár rád, hogy még közelebb kerülj a világ különböző élőlényeihez.

Ha kalandra vágysz, ne hagyd ki a kalandparkokat! Veszprém környékén számos lehetőség adódik arra, hogy felszabadítsd a belső gyermekedet és próbára tedd ügyességedet a fák között lógó akadálypályákon vagy éppen a magasból leereszkedve.

A Cuha-völgy festői szépsége magával ragadó látványt nyújt. Sziklák, patakok és zöldellő erdők ölelik körül ezt az idilli tájat, ahol sétálás közben feltöltődhetsz a természet energiáival és gyönyörködhetsz az alig hihető szépségben.

Eplényben pedig a téli sportok kedvelői találják meg a paradicsomot! A síelés és snowboardozás szerelmesei itt fedezhetik fel az igazi hegyi kalandokat, miközben gyönyörködhetnek a lenyűgöző panorámában.

Ha történelmi kincseket keresel, ne hagyd ki Cseszneket! Ez a kisváros tele van lenyűgöző műemlékekkel és történelmi emlékekkel, amelyek mesélnek az idők során átélt izgalmas eseményekről és a múlt emlékeiről.

A Dubniczai-palota pedig Veszprém egyik igazi gyöngyszeme, ahol a múlt eleganciája és pompája idézi fel a régi korok hangulatát. Egy sétával itt újra átélheted a múlt nagyságát és megcsodálhatod a palota lenyűgöző részleteit.

Veszprém és környéke egyszerre nyújt természetközeli élményeket, izgalmas kalandokat és mély történelmi gazdagságot, így garantáltan emlékezetes élményekkel gazdagodhatsz itt!

Habár kirándulásunkon lehetetlenség lenne ennyi mindent felfedezni, azonban ha felkeltette az érdeklődésedet, jelentkezz a kirándulásunkra

alfatours

2024.04.18.

Alfatours

Kiemelt ajánlataink

Salzburg-Neuschwanstein-Hallstatt 3 napos kirándulás
2024.06 .14. - 2024.06 .16.
3 nap 2 éjszaka
120 990 Ft/fő
Többnapos kirándulások

Többnapos kirándulások

Városlátogatás

Városlátogatás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Illatos levendulaszüret Tihanyban
2024.06 .22. - 2024.06 .22.
1 nap
18 990 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Ajánlat megtekintése
Szlovénia Velencéje: Piran egynapos csobbanás
2024.07 .27. - 2024.07 .27.
1 nap
29 990 Ft/fő
Tengerparti csobbanás

Tengerparti csobbanás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!