Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

Miért az Alfatours?

Rátaláltál oldalunkra, belenéztél az ajánlatokba, talán elolvastál 1-2 cikket is. Biztosan észrevetted, hogy az árak jók, a cikkek szakértelmet tükröznek, a programok színesek és kreatívak. Jó-jó, de mégis biztosan ott bujkál benned a kisördög, miért válasszam ezt az irodát. Mi megválaszoljuk a benned felmerülő kérdéseket

mert megfizethető

Hogyan tud az αlfatours ennyire olcsó árakat elérni?

  • mert 4 évszakos utazási iroda. Nekünk nem kell egy nyári szezon allatt megkeresni az egész évi működéshez szükséges anyagi forrásokat.
  • buszainkat töltjük, hála a több tízezer visszatérő utasunknak. Nem 20-30 fő fizeti ki a teljes busz árát.
  • nem adunk ki többmillió forintos költségvetésű katalógusokat. Így ennek az árát sem terheljük rá utasainkra és a természetet is védjük
  • nem költünk reklámra semmilyen formában sem. A legjobb ajánlási forma a visszatérő utas.
mert korrekt

Tudjuk jól, hogy nem felelhetünk meg mindenkinek. Nincs olyan ember, főleg nincs olyan cég, aki egyszerre tud mindenki elvárásainak eleget tenni. Biztosan van olyan utasunk, aki bosszúsan hagyta el a buszunkat és megígérte magának, hogy többet velünk soha. De 100%-os biztonsággal állíthatjuk, hogy bármikor, bármilyen döntést hoztunk, mindig utasaink anyagi és erkölcsi érdekeit állítottuk előtérbe. Túl nagy szavaknak hangzanak? Nem: 2013. március 15-i hosszú hétvégére biztosan emlékszel, amikor a hatalmas tavaszi hóesés miatt az autópályákon rekedt több száz autó. Azon a hétvégén nekünk 17 ! buszunk volt tele. Egyes utazási irodák elindították buszaikat, amelyek aztán megrekedtek – de ők „szolgáltattak”, így pénz visszafizetést nem lehetett érvényesíteni. Mások azt írták ki oldalaikra, hogy sajnos így jártak a kedves befizetett utasaik, majd legközelebb biztosan szerencsésebbek lesznek. Az alfatours azonban nem így kezelte a helyzetet. Minden utasunkat kiértesítettünk hajnalban sms formájában, hogy töröljük az utazást, majd mind a 850 utasunknak pótidőpontot ajánlottunk fel – mindenki el tudott utazni, élményekkel tudott gazdagodni. Senkit sem ért anyagi kár. -nálunk nincsenek rejtett költségek, foglalási díj. Foglalási gombra kattintás után nem nő meg hirtelen az ár ilyen-olyan tételekkel: annyi, amennyi!

mert megbízható

Mindenki hallott már utazási irodai csődökről, külföldön rekedt turistákról, néhány nappal az indulás előtt meghiúsult nyaralásokról. A befizetett utazásokra különösen érzékenyek vagyunk, hiszen nem csak a megspórolt pénzünk veszik oda, de a jól megérdemelt pihenésünk is. Érdemes megbízható utazási irodát választani. A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az alfatours Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. A alfatours Kft. a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik. 2018. novembere óta cégünk Bisnode AAA (tripla A) tanúsítvánnyal rendelkezik, mellyel a magyar cégek csupán 0,63%-a bír és azt jelzi, hogy az alfatours Kft. a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. A Bisnode tanúsítványt itt tekintheted meg: https://alfatours.hu/oldalak/impresszum

mert természetbarát

Ha neked is fontos a természet szeretete és védelme, mindig vedd figyelembe döntéseid során! -büszkén állítjuk, hogy papírhasználat nélkül működő iroda vagyunk. Az utaslistán kívül semmit sem nyomtatunk ki. Ebben a legmodernebb ügyviteli rendszer is segítségünkre van, így számláinkat is csak elektronikus módon állítjuk ki és küldjük ki utasainknak. -bakancsos túráink során a természet ismeretét, védelmét és szeretetét közvetítjük utasainknak -minden bakancsos túrára befizető utas után fát ültetünk, köszönhetően a Pilisi Parkerdő Zrt-vel való megállapodásunknak. Így többezer facsemete került elültetésre évről-évre az alfatours jóvoltából.

mert jófej

Ez lehet, hogy nagyképűnek hangzik, de komolyra fordítva a szót:

  • sok pozitív visszajelzést kapunk, hogy az irodánk kiszolgálása gyors, kedves és udvarias.
  • jól megválogatott idegenvezető-túravezető-utaskísérő csapattal dolgozunk. Nálunk nem találkozol belefáradt, mosolytalan idegenvezetőkkel – fiatalos csapatunk csak nekünk dolgozik, neked is tetszeni fognak személyesen.
  • Sokszor mi szervezők is megtalálhatóak vagyunk egy-egy buszon, hiszen a helyszínen, utasainkkal beszélgetve lehet a legjobban utakat szervezni, nem az íróasztal mögött.
  • weboldalunkon lehet kérdezni, vagy a Facebook profilon keresztül kommentálni. Nem egy jól megválogatott köszönőlevél gyűjteményt jelentetünk meg. Minden jellegű visszajelzést hozzáférhetővé teszünk a könnyebb döntés érdekében.
  • Facebook oldalunkon minden kirándulásról fényképalbumot töltünk fel. Bele lehet tekinteni a kirándulások hangulatába, akár a készült videóinkon keresztül is.
  • sokszor betekintés adunk az irodai munka hétköznapjaiba is. Láthattok minket dolgozni, szülinapot ünnepelni vagy akár éppen tököt faragni.

alfatours team

Talán már hallottál arról is, hogy vannak emberek, akik αlFAnatikusnak vallják magukat. . Az αlFAnatikus ember az olcsó, de minőségi és élmény dús hétvégi utazások szerelmese. És az αlFAnatikusság terjed, és terjed…. A brit kutatók megállapították, hogy az αlFAnatikus állapot kedvező hatással van a közérzetre, az egészségügyi állapotra, a jó kedélyre. Ha ezekből te is többet szeretnél, várunk sok szeretettel most már téged is!

Miért az Alfatours? - Alfatours - A hosszú hétvégék specialistája

Kiemelt ajánlataink

Szlovénia Velencéje: Piran egynapos csobbanás
2024.07 .27. - 2024.07 .27.
1 nap
29 990 Ft/fő
Tengerparti csobbanás

Tengerparti csobbanás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése
Krk-sziget, Baska – egynapos ejtőzés
2024.08 .24. - 2024.08 .24.
1 nap
29 990 Ft/fő
Tengerparti csobbanás

Tengerparti csobbanás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Albánia körutazás ÚJDONSÁG
2024.09 .21. - 2024.09 .29.
9 nap 8 éjszaka
220 000 Ft/fő
Őszi kirándulások

Őszi kirándulások

Tengerparti csobbanás

Tengerparti csobbanás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Többnapos kirándulások

Többnapos kirándulások

Ajánlat megtekintése
Plitvicei Nemzeti Park egynapos kirándulás
2024.10 .05. - 2024.10 .05.
1 nap
28 990 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Őszi kirándulások

Őszi kirándulások

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!