Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

3+1 város, ahol a leginkább töltenénk el életünk hátralevő részét

város
Európa
világörökség
utazás
természet
sziget
medence
híres
romatikus

Santorini – Görögország
Klasszikus elnevezése Thera, hivatalosan Thíra. Ez a görög sziget az Égei-tenger déli részén található, 200 kilométerre délkeletre a görög szárazföld legszélétől. A Föld egyik legszebb részének mondják ezt az apró, vulkanikus működés következtében kialakult kráterszigetet. A meredek hegyekre épült csöppnyi falvak, a hófehér házak és a kék ajtók, ablakok festői látványt nyújtanak. A tenger mély kékje pedig egész életen át elbűvöli az itt lakókat.

Bora Bora
Bora Bora a francia-polinéziai Köztársaság-szigetek egyik földi paradicsomja, Franciaország egy tengerentúli területe. Tahititől 230 km-re található, leglátványosabb jellegzetességei a három égbe nyúló hegy, a Hue, a Pahia és az Otemanura. Mellettük a varázslatos zátonyok és lagúnák, melyek körbeölelik a szigetet teljesen. Bora Bora maga egy lenyűgöző természeti csoda, ahol mindazok kiválóan érezhetik magukat, akik szeretnek napozni és fürdeni a kristálytiszta, azúrszínű tengerben.


Infinity Pool, Szingapúr
A Sand Skypark Infinity  Poolt csak a Marine Bay Sands Hotel vendégei vehetik igénybe, így ha meg szeretnél mártózni a feszített víztükrű, égi medencében, mélyen a zsebedbe kell nyúlj. Ebből a fantasztikus medencéből, ami a világon egyedülálló, tekinthetsz le a városra, mint egy király a kastélyából. A használatához csak a recepción kell regisztrálni, ahol megkapjuk a medencéhez tartozó belépőt. Ezzel válunk jogosulttá, hogy élvezzük a vízi mennyországot.

Alberobello, Olaszország
A dél-olaszországi Apulia régióban található kis városka édes, csúcsos, aprócska házikóiról híres, az úgynevezett trullókról. Ezek a romantikus, süveges kis manóházak kizárólag kőből épültek. Semmilyen kötőanyagot nem használtak és fa tartószerkezettel sem büszkélkedhetnek, mégis szilárdan állnak a földön ezek az apró házikók. 1999-ben az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította a várost, és ez leginkább ezeknek a kedves kis trullóknak köszönhető.

Képek feltöltése folyamatban. Addig is tekintsétek meg egynapos városlátogatás kínálatunkat!

alfatours

2014.12.02.

Alfatours

Kiemelt ajánlataink

Prága és Cesky Krumlov 2 napos kirándulás Csehországban
2024.04 .20. - 2024.04 .21.
2 nap 1 éjszaka
56 590 Ft/fő
Többnapos kirándulások

Többnapos kirándulások

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Utazás a Királynék városába és a Jeli Arborétumba
2024.05 .01. - 2024.05 .01.
1 nap
15 990 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!