Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

A világ legszebb kilátásával rendelkező szállodái

kilátás,
legszebb,
szálloda,
világ

10. Fairmont Chateau Lake Louise, Banff Nemzeti Park, Kanada

A 10. helyen végzett Fairmont Chateau Lake Louise a festői Banff Nemzeti Parkban helyezkedik el Kanadában. Nyáron kitűnő a hely túrázásra és csónakázásra, míg télen a síparadicsommá alakul ez a csodálatos völgy. A hegyek csúcsát egész évben hó borítja, így a gleccserek szerelmeseinek is kitűnő célpont.


9. Hilton Hotel and Suites Niagara Falls / Fallsview ,Ontario, Kanada

A Niagara vízesésnél található Hilton szálloda páratlan kilátást kínál az itt megszállóknak. Egyetlen kérdés csupán, hogy az itt pihenő vendégek tudnak-e aludni a lezúduló víztömeg robajától.


8. Shangri-La Hotel Paris, Párizs, Franciaország

A patinás Shangri-la Hotel Párizs egyik legszebb környékén található, a kilátás pedig mi másra is nyílhatna, mint Párizs jelképére, az Eiffel toronyra.


7. Jade Mountain Resort, St. Lucia, Karib-tenger

Santa Luciában, a Karib-tenger egyik legszebb ékkövén található a Jade Mountain Resort, ami nevét is felvevő Jade hegyre nyújt páratlan kilátást. 


6. Grand Hotel Tremezzo, Comói-tó, Olaszország

Az Olaszország északi részén található Comói-tó Európa egyik legmélyebb és Olaszország 3. legnagyobb tava. A táj festői szépségéről a kép hűen árulkodik, emellett az sem elhanyagolandó, hogy hazánktól sem található túlzottan messze.


5. The Orchards Inn of Sedona, Arizona, Egyesült Államok

Az Arizona egyik legszebb területén és leghangulatosabb kisvárosában, Sedonában található The Orchards Inn gyönyörű kilátás kínál a közeli hegyekre. Szerencsés elhelyezkedése miatt, több más látványosság is megközelíthető innen, például az egyik legjellegzetesebb “western” város, Williams, az indiánok által, a hegy oldalába vájt Montezuma Castle, a híres Meteorit kráter, vagy akár a monumentális Grand Canyon is.


4. Machu Picchu Sanctuary Lodge by Orient-Express, Machu Picchu, Peru

Nem akármilyen kilátásban lehet részük azoknak minden reggel, kik a Machu Picchu Sanctuary Lodge-ban töltik szabadságukat: az ősi inka romváros látványára ébredhetnek, és a legfinomabb kávékat ihatják az Andok csúcsai között.


3. Mandarin Oriental, Tokió, Japán

Tokió szívében épült fel a Mandarin Oriental szálloda, mely nem természeti szépségeivel akarta lenyűgözni vendégeit, hanem a hatalmas nagyvárosra nyíló panorámával. Habár egészen más, mint a természet szépségeire, vagy már-már a természetben ébredni, de ez a kilátás is el tudja varázsolni az embert.


2. Capella Pedregal, Cabo San Lucas, Mexikó

A gyönyörű, homokos tengerpartjáról, kiváló könnyűbúvárkodási lehetőségeiről, valamint a jellegzetes sziklaformációról, az El Arcoról elhíresült Cabo San Lucas Mexikóban, a Kaliforniai-félsziget csücskében található. A Capella Pedegral hotel különlegességét az nyújtja, hogy az óceán partján helyezkedik el, így a vendégek ténylegesen karnyújtásnyira pihengethetnek a szépséges parttól.


1. Mykonos Grand Hotel & Resort, Mykonos, Görögország

A toplista élén a Mykonos Grand Hotel & Resort végzett. Mykonos az Égei-tenger déli részén található Kiklád szigetcsoport egyik tagja. Aki idelátogat, Görögország egyik legszebb tengerpartját és panorámáját is megcsodálhatja, mellyel talán csak Santorini vetekedhet.


Képek feltöltése folyamatban! Ha Ti is szeretnétek hasonlóan gyönyörű környezetben megszállni, gyertek velünk 2 csodás nap Szlovéniában: Bled és Postojna cseppkőbarlang kirándulásunkra!

alfatours

2015.01.14.

Alfatours

Kiemelt ajánlataink

Prága és Cesky Krumlov 2 napos kirándulás Csehországban
2024.04 .20. - 2024.04 .21.
2 nap 1 éjszaka
56 590 Ft/fő
Többnapos kirándulások

Többnapos kirándulások

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Utazás a Királynék városába és a Jeli Arborétumba
2024.05 .01. - 2024.05 .01.
1 nap
15 990 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!