Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

Utasbiztosítás és a COVID-19

zöld
zóna
EUB
biztosító
kötvény
külföld

Az Európai Utazási Biztosító (EUB) tapasztalatai szerint a magyarok utazási kedve töretlen. Az utazni tervezők 26 százaléka szívesen választ utazási célpontként zöld jelzésű európai országot. Legkedveltebb zöld jelzésű desztináció Horvátország és Szlovénia. Nyilatkozta az EUB elnök-vezérigazgatója, Lengyel Márk.

Irodánk az EUB által kínált biztosításokat veszi igénybe. Az alfatours kínálatában az egynapos kulturális utak és az egynapos túrák dominálnak, így elegendő egynapos baleset-, betegség - és poggyászbiztosítást kötni még az utazás előtt. Nem tesszük kötelezővé, de ajánljuk, hiszen baj esetén az esetleges többezer eurós utólagos számlát a biztosító fizeti, és nem maga az utas. A járványügyi helyzetben még inkább azt szorgalmazzuk, hogy a kulturális utak esetén mindössze 500 Ft/fő értékű, míg bakancsos túráknál 700 Ft/fő összegű biztosítás nélkül ne induljanak el utasaink zöld besorolású európai országba. A biztosítás ugyanis kiterjed a járványügyi megbetegedésekre, így a COVID-19 betegségre is. Baj esetén az EUB biztosító vállalja a külföldi orvosi ellátást, a betegség miatt későbbre tolódott hazautazás többletköltségét 25 millió forintig.

Baleset- betegség- és poggyászbiztosítás akár az utazás hetében is kérhető irodánktól. A biztosítás megkötéséhez mindösszesen a kiránduláson résztvevők nevére és teljes születési dátumára van szükségünk. 

Kérdés, kérés esetén készséggel állunk rendelkezésetekre az info@alfatours.hu e-mail címen vagy a +36 23 656 300 telefonszámon.

alfatours

2020.07.24.

Alfatours

Kiemelt ajánlataink

Prága és Cesky Krumlov 2 napos kirándulás Csehországban
2024.04 .20. - 2024.04 .21.
2 nap 1 éjszaka
56 590 Ft/fő
Többnapos kirándulások

Többnapos kirándulások

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Utazás a Királynék városába és a Jeli Arborétumba
2024.05 .01. - 2024.05 .01.
1 nap
15 990 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!