Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

Utaznak a plüssállatok

plüssállat,
utazás
kabalának,
Japán

Egy új utazási iroda egy igen meglepő módját választotta annak, hogy hogyan is jutassa el az utazás élményét azoknak, akik valamilyen módon saját maguk nem tudnak útnak indulni. Megszervezik a kirándulást a megrendelők plüssállatainak!

Az elmúlt években egyre népszerűbbé vált a plüssállatokat és a turisták szívének kedves kabalákat lefotózni a bolygó különböző pontjain. Amit azonban a japán Unagi Travel utazási iroda ajánl az példa nélküli!

A 38 éves Sonoe Azuma által létrehozott iroda a kabaláknak kínál csoportos utazásokat, azonban gazdáik nélkül, adott összegekért cserébe. Eleinte csak Japánba szerveztek túrákat, de szeretnék, ha a kis kedvencek szélesíthetnék látókörüket, és új kultúrákat is megismernének, ezért célba vették az Amerikai Egyesült Államokat és Európát is.

A kezdeményezés furcsának tűnhet, de nem teljesen őrültség. Persze az Eiffel torony meglátogatása Buksi számára nem akkora élmény, de egy kép róla, amit a megrendelő a kezébe vesz, az agy ugyanazon területeit stimulálja, mintha díjat kapnánk. Egy 2009-es Cambridge-i tanulmány szerint a mások által átélt élmények ugyanolyan kielégítőek lehetnek, mintha saját magunk élnénk át azokat.

Te is elhozhatod magaddal bármelyik kedvencedet, de mi hozzád is ragaszkodunk! Semmering csokival fűszerezve biztos nagyon tetszene neki :-)

alfatours team

2014.03.18.

Alfatours

Kiemelt ajánlataink

Szlovénia Velencéje: Piran egynapos csobbanás
2024.07 .27. - 2024.07 .27.
1 nap
29 990 Ft/fő
Tengerparti csobbanás

Tengerparti csobbanás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése
Krk-sziget, Baska – egynapos ejtőzés
2024.08 .24. - 2024.08 .24.
1 nap
29 990 Ft/fő
Tengerparti csobbanás

Tengerparti csobbanás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!