Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

Különleges szállodák a világ körül II.

tópart
szoba
szálloda
látványos
űrhotel
ökoszálló

Kumbuk River Resort (Buttala – Sri Lanka)

Egy 16 hektáros területen helyezkedik el a kétemeletes elefánt alakú ökoszálló. Az elefánt szerkezetétől kezdve az étkészletekig minden lebomló, vagy újra hasznosítható anyagokból készült. A létesítményt elérhető áron akár egy csoport is lefoglalhatja a hatalmas területtel együtt. A hotel ablakaiból csodás panoráma nyílik a környező tájra, mely bővelkedik a vadvilág szépségeiben.

Can Sleep (Lake Skanderborg – Dánia)

A tóparton lévő szálláshely lényegében hatalmas sörös dobozokból álló szobákkal rendelkezik, melyek igencsak szokatlan látványt kölcsönöznek a környéknek.

Free Spirit Spheres (Vancouver Island – Kanada)

Egy öreg erdőben 3-4 méter magasan gömb alakú szobák függeszkednek, melyek cédrusból, fenyőből és üvegszálból készültek. A hotel lakókamrái a meglehetősen furcsa elrendezés ellenére rendkívül komfortosak és kényelmesek, így a vendégek kellemes körülmények között hajthatják fejüket álomba az erdő lombkorona szintjén.

Dog Bark Park Inn (Cottonwood – Idaho, USA)

A fából készült hotel a világ legnagyobb Beagle kutyája, ráadásul a tervezők humorát dicséri, hogy a hozzá tartozó mellékhelyiség egy külön, tűzcsap kinézetű épületben kapott helyet.

The Galactic Suite Space Resort 

A közeljövő egyik nagy beruházásának ígérkezik az űrhotel, melyben valószínűleg 3 millió euróért vendégeskedhetünk majd 3 éjszakán át. Az ár a tervek szerint tartalmaz egy 8 hetes tréninget egy trópusi szigeten, a vendégek az utazás során 15 alkalommal láthatják a napfelkeltét 24 óra alatt és 80 percenként körbeutazhatják az egész Földet! Megemlítendő, hogy manapság is már lehetőség van a Virgin Galactic névre keresztelt járművel űrbéli kirándulást tenni, melynek ára 200 ezer dollár.

Többnapos kirándulásaink során sajnos nem tudjuk élvezni sem egy ököhotel, sem egy űrhotel által nyújtott extra szolgáltatásokat, de a 3* illetve 4* komfortos szállodák így is minden szállóvendég igényeit kielégítik. Tarts velünk a következő többnapos kirándulásunkon: https://alfatours.hu/utazasok/tobbnaposkirandulasok!

 

alfatours

2019.12.18.

Alfatours

Kiemelt ajánlataink

ÚJDONSÁG

Illatos levendulaszüret Tihanyban
2024.06 .22. - 2024.06 .22.
1 nap
18 990 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Ajánlat megtekintése
Szlovénia Velencéje: Piran egynapos csobbanás
2024.07 .27. - 2024.07 .27.
1 nap
29 990 Ft/fő
Tengerparti csobbanás

Tengerparti csobbanás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése
Krk-sziget, Baska – egynapos ejtőzés
2024.08 .24. - 2024.08 .24.
1 nap
29 990 Ft/fő
Tengerparti csobbanás

Tengerparti csobbanás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!