Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

Szereted a sört? Ez a cikk neked szól.

inddor
sörfesztivál
Marriott

Szereted a sört? Ez a cikk neked szól.

február 24- 25. Ezt a dátumot minden sörkedvelő jegyezze be a naptárjába. Indul a VII. Indoor Sörfesztivál a Budapest Hotel Marriott szállodában.

A Duna-parti Marriott szállodában minden sörkedvelő álma valóra válhat, hiszen itt nem kevesebb, mint 100 különböző csapolt sör közül választhatnak a vendégek. Az igazi sörkultúra jegyében a helyszínen lehetőség van sörkóstolásra és sörvacsorára is, így garantáltan felejthetetlen élményben lehet részük azoknak, akik szeretnék kibővíteni ismereteiket a sörökről. Belga, cseh, német, magyar söröktől az egyéb craftolt sörökig minden megtalálható.

Az itallapon megtalálhatóak a legnépszerűbb hazai és külföldi sörök mellett a kisebb helyi sörfőzdék különlegességei is, amelyeket érdemes kipróbálni az igazi sörözés élményéért. A jegy megvásárlása után további költségek nélkül kóstolhatunk annyi féle sört, amennyit csak szeretnénk. Akik szeretnek kísérletezni, azokra gin-, rum- és pálinkakóstoló is vár.

A jegyek most egy-egy napra 9.990 Ft-ba kerülnek. A helyszínen megvásárolható jegyek 12.990 Ft-ba kerülnek. A program mindkét nap 17.00-től éjfélig tart.

Ha tehát szereted a söröket, vagy csak egynem mindennapi gasztronómiai élményre vágysz, akkor itt a helyed neked is. 

alfatours

2023.02.22.

Alfatours

Kiemelt ajánlataink

ÚJDONSÁG

Utazás a Királynék városába és a Jeli Arborétumba
2024.05 .01. - 2024.05 .01.
1 nap
15 990 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!