Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

Különleges luxusszállodák a világ minden tájáról

szálloda
világ
Európa
üdülőhely
tenger
szoba
Olaszország

Monaestro Santa Rosa Hotel és Wellness, Olaszország
Ez a csodálatos pihenőhely Olaszországban, a Salerno öböl mentén található. Nagyon romantikus hely, a régi filmekben lehet látni ehhez hasonlókat. Ez a hotel valójában nem is egy új építmény, hanem még a 17. századból származik. Bár ma már egyáltalán nem látszik rajta, de régen kolostornak használták. Ebben a luxus szállodában 20 tengerre néző szoba van, minden szobából kilátás nyílik a kertre és a csodálatos környezetre.

 
Ladera Hotel, St. Lucia
A 9 villából és 23 lakosztályból álló üdülőből csodálatos kilátás nyílik a Piton hegységre és a Karib-tengerre is. Nyugodt, kifinomult és minimalista stílus jellemzi a hotelt. Minden szobában 19. századi francia bútorok találhatók és helyi lakosok által készített kiegészítők, fonott részletekkel. A vendégeknek itt lehetőségük van a teljes elszigetelődésre, magán életre, úgy vannak kialakítva a lakosztályok is. A wellness fürdőkben, az étteremben és a szórakozó helyeken tölthetik el idejüket az ide látogatók vagy egyszerűen csak saját szobájukban pihengetve.

 Jade Mountain Hotel, St. Lucia Kelet Karib-tengeri része 
A Jade Mountain hotel azért különleges, mert minden szoba csak három falból áll, tehát egy oldalról nyitott és mindegyik lakhoz feszített víztükrű medence is tartozik, csodálatos kilátással a tengerre. Az üdülőhely exkluzív étteremmel, terasszal és wellnesszel várja látogatóit. Nagy hangsúlyt fektetnek a pihenésre, így a hotelben nincs rádió, telefon, TV, és internet hozzáférést is csak a recepción lehet kérni.


Soneva Gill by Six Senses Hotel, Maldív-szigetek
Ez az üdülő komplexum azért nagyon különleges, mert a gólyalábakra épített szobákat minden oldalról a tenger veszi körül, így a vendégek itt teljes mértékben átadhatják magukat a természetnek. 20 perces motorcsónak útra van a nemzetközi repülőtértől, így könnyű megközelíteni. A Maldív-szigetek mindig is a jó időről és a békés természetéről volt híres. Ez az üdülőkomplexum is ezt tükrözi, hiszen itt garantált a kikapcsolódás és feltöltődés.

Mariana Bay Sands Hotel, Szingapúr
Ez a szálloda jelenleg a világ legdrágább üdülőhelye. Hogy miért? Nos, ez valószínűleg a majdnem 200 méter magasan lévő medencéjének köszönhető, ami háromszor nagyobb, mint egy olimpiai úszómedence és egyben a világ legnagyobb medencéje is. 2560 szobával rendelkezik, kaszinó, szabadtéri pláza, kongresszusi központ, színház és múzeum is található benne.

Többnapos kirándulásaink során sajnos nem tudjuk élvezni sem egy villa, sem egy üdülő komplexum által nyújtott extra szolgáltatásokat, de a 3* illetve 4* komfortos szállodák így is minden szállóvendég igényeit kielégítik. Tarts velünk a következő többnapos kirándulásunkon: https://alfatours.hu/utazasok/tobbnaposkirandulasok!

alfatours

2014.08.27.

Alfatours

Kiemelt ajánlataink

Prága és Cesky Krumlov 2 napos kirándulás Csehországban
2024.04 .20. - 2024.04 .21.
2 nap 1 éjszaka
56 590 Ft/fő
Többnapos kirándulások

Többnapos kirándulások

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Utazás a Királynék városába és a Jeli Arborétumba
2024.05 .01. - 2024.05 .01.
1 nap
15 990 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!