Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

Sajt tematikájú lakosztály nyílik egy Londoni hotelben

London,
sajt,
lakosztály,
hotel

Igazán frappáns módon szeretnének kedveskedni a sajt szerelmeseinek egy londoni szállodában:


Még idén megnyitják sajt tematikájú lakosztályukat. A hotelben a sajt minden formában jelen lesz, készülnek sajt formájú bútorokkal, sajtmintás ágyneművel, sajtszagú szappannal és az étlapon is extrém nagy sajtválasztékkal várják a látogatókat.

A Camdenben található hotel sajtos lakosztálya január 29-től fogadja a vendégeket. A szállás önellátó, így rengeteg sajt témájú szakácskönyv áll a vendégek rendelkezésére. Akik nem szeretnek főzni, felhívhatják a sajtszállító szobaszervizt, hogy a különböző sajtos finomságokat közvetlenül az ajtójuk elé hozzák, miközben ők akár egy speciálisan összeállított, sajt tematikájú zenei lejátszási listát hallgathatnak. Hogy a lakosztályban eltöltött idő minél élvezetesebb legyen, a hotel klasszikus sajtos témájú társasjátékokkal látja el a vendégeket!

A lakosztályt egy apartman komplexumban helyezik el, melyet a Café Rouge üzemeltet. A tulajdonos azzal a céllal nyitották, hogy megünnepeljék sajtmenüjüket amit tavaly előtt vezettek be. Ezen kívül szeretnék felhívni az emberek figyelmét a népszerű ételféleségre. Azért némi csavar is van a dologban, a vendégek ugyanis maximum egy éjszakát tartózkodhatnak a lakosztályban. Ez az egy éjszaka azonban ingyenes, ugyanakkor adományokat elfogadnak a vendégektől, amit jótékony célokra fordítanak. Jacqueline Fletcher, a Café Rouge marketing vezetője elmondta: „Mindig szeretnénk ügyfeleink étvágyát csillapítani, és egyre növekszik a sajt alapú ételek iránti kereslet. 2018. évi bevezetése óta több mint 20 000 sajttálat szolgáltak föl a délutáni teához kávézónkban.”


Ha Ti is igazi sajt imádók vagytok és még nem láttátok Londont, feltétlenül érdemes kipróbálnotok ezt az abszolút egyedi szállodát!

Ha pedig egy nem sajt tematikájú, de mégis varázslatos helyen szeretnétek eltölteni néhány napot, tartsatok velünk
2 csodás nap Szlovéniában: Bled és Postojna cseppkőbarlang programunkra!

alfatours

2020.01.22.

Alfatours

Kiemelt ajánlataink

Prága és Cesky Krumlov 2 napos kirándulás Csehországban
2024.04 .20. - 2024.04 .21.
2 nap 1 éjszaka
56 590 Ft/fő
Többnapos kirándulások

Többnapos kirándulások

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Utazás a Királynék városába és a Jeli Arborétumba
2024.05 .01. - 2024.05 .01.
1 nap
15 990 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!