Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

Látogatás a Fertődi kastélyban és séta Győrben

Kategória:

borito

Belföldi kirándulás

borito

Városlátogatás

borito

Őszi kirándulásokMég nincs elérhető időpont

Zölddió termékek kóstolója: kb. 1.800 Ft/fő (lekvár, befőtt, likőr)
Esterházy kastély: kb. 3.500 Ft/fő (duék/nyugdíjas kb. 1.800 Ft/fő)
Rózsakert: kb. 1.000 Ft/fő

Az ár tartalmazza

Utazás autóbusszal, csoportkísérő idegenvezető

Indulás reggel 07:00 órakor Budapestről a Hősök teréről. Folyamatos utazással az M1-es autópályán, kora délelőtt érkezünk Győrbe, ahol a „folyók városának” nevezetességeivel ismerkedünk. Felkeressük a város pezsgő, barokk belvárosát, a Széchenyi teret, a karmelita templomot, a várost átszelő folyókat, a káptalandombra épült Nagyboldogasszony Bazilikát, ahol a híres Szent László hermát is megtekinthetjük. A séta során megbizonyosodhatunk arról, hogy Győr városa nem csak a Nyugat-Dunántúl dinamikusan fejlődő települése, de az ország egyik műemlékekben, kulturális és egyházi emlékekben is leggazdagabb nagyvárosa.

Fertődi Kastély

A városlátogatás után tovább utazunk Fertőhomokra, ahol a hely egyik gasztronómiai különlegességét a zölddióból készült termékeket (likőr, lekvár és befőtt) kóstoljuk meg. Látogatásunk alkalmával megismerjük a több évtizede gazdálkodó család szívvel-lélekkel készített termékeit, amelyek nemcsak különlegesek, hanem igazán finomak is. Aki szeretne, vásárolhat is a kóstolt termékekből.

Lekvárok

A délután folyamán folytatjuk kirándulásunkat Fertődre, ahol az Eszterházy-kastélyt keressük fel. A tárlatvezetés során megismerkedünk a barokk főúri kastély csodás belső tereivel, termeivel, az Esterházy család és Fertőd történelmével. A kastélylátogatás után Fertőd (Eszterháza) parkjait és kertjeit ismerhetjük meg. Szabadidő után visszautazunk Budapestre. Érkezés az esti órákban.

A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a belépéshez szükséges oltások / tesztek/ egészségügyi dokumentumok megléte az utazó felelősségi körébe tartozik, az utazási iroda nem jogosult ezek ellenőrzésére.

Felszállási lehetőségek:
Autóbuszaink Budapestről a Hősök tere, Műcsarnok mögötti autóbusz parkolóból indulnak. Amennyiben olyan utazást választanak, amely a Dunántúl felé haladva (M1, M7 autópályák) hagyja el Magyarországot, lehetőséget biztosítunk Budapesten belül a budai oldalon történő felszállásra, illetve hazaérkezéskor leszállásra. Honlapunkon minden utazásunk esetében jelöljük azokat a lehetőségeket, mikor budai felszállást választhatnak. Foglaláskor, kérjük, válasszák ki, hol szeretnének felszállni az autóbuszra:
- Budapest Hősök tere, Műcsarnok mögötti autóbusz parkoló vagy
- Budapest, Móricz Zsigmond körtér/Villányi út. Azokon az utazásokon, ahol az autóbusz a Hősök teréről nem a fent nevezett autóutakon/autópályákon hagyja el a várost (M3-as, 4-es út, M6-os), a budai felszállás nem lehetséges!
- Vidéki felszállási lehetőségekről, kérjük, érdeklődjenek! (Útjainknál jelöljük a fel- és leszállási helyeket, melyet foglaláskor kell kiválasztaniuk. Minden utazásunk esetében a rögzített lehetőségek közül választhatnak, mely az adott helyen, minden esetben útiránynak megfelelően történik.)
A felszállási helyek az indulást megelőző 7 napon belül már nem módosíthatóak! 

Ülőhelyek:
Az autóbuszon fix ülőhelyet nem értékesítünk! Az autóbuszt a jelentkezések és a befizetések sorrendjében töltjük, az első soroktól kezdve hátrafelé. Az autóbusz első soraiban az idegenvezető és 2 gépkocsivezető esetén, a gépkocsivezető kap elhelyezést. Utas kéréseket a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni. Autóbuszaink méretét a csoport létszámához igazítjuk, mely eredményezheti az ülőhelyek változását. Az ülőhelyek kiosztására vonatkozóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Értesítést és emlékeztetőt kérek e-mailben!

Kérés elküldése

Kiemelt ajánlataink

Advent Krakkóban és a lengyel Tátrában
2023.12 .15. - 2023.12 .17.
3 nap 2 éjszaka
69 900 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Adventi kirándulások

Adventi kirándulások

Téli kirándulások

Téli kirándulások

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése
Velencei Karnevál
2024.02 .09. - 2024.02 .11.
3 nap 2 éjszaka
89 990 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Téli kirándulások

Téli kirándulások

Fesztiválok

Fesztiválok

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése
Mohácsi busójárás egynapos kirándulás
2024.02 .11. - 2024.02 .11.
1 nap
16 590 Ft/fő
Téli kirándulások

Téli kirándulások

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Viareggio-i Karnevál
2024.02 .16. - 2024.02 .19.
4 nap 3 éjszaka
123 990 Ft/fő
Városlátogatás

Városlátogatás

Fesztiválok

Fesztiválok

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!