Alfatours Kft. 2092 Budakeszi, Fő utca 211. +36 23 656 300, 0-24: +36 70 77 44 877

Csapatunk

Kovács Gábor

10 éves koromban kezdődött a természetjárás, az utazás és az abból fakadó kalandok iránt vonzalmam az iskolai túraszakkörnek köszönhetően. Az első igazi bakancsos túrám egy fagyos téli napon a Rám-szakadékba vezetett. Az időjárás miatt a teljes útvonalat nem is tudtuk végigjárni, mert az akkor még ott lévő láncok, és a sziklába vájt lépések is a jég fogságában voltak. A szakkör révén eljutottam Szlovákiába, Lengyelországba és Erdélybe, és mivel jól érzetem magamat ezeken az utazásokon, talán már akkor eldőlt, hogy sok időt fogok eltölteni túrázással a jövőben. Mint sokan mások, én is egy olyan sportos baráti társaságba kerültem, ahol megismerkedtem többek között a túraevezéssel, síeléssel, sífutással, magashegyi túrázással és a vasalt utak egyedi világával. Úgy gondolom, hogy túrázni lehet egyedül is, de mindig jobb közösen felfedezni ismeretlen helyeket, valamint inkább élményeket gyűjtsünk életünk során, mint számunkra haszontalan tárgyakat.

Steigerwald Juli

Az aktív utazás az igazi terepem, a hegyek szerelmese vagyok. Nem magányos utazó, társaságban érzem elememben magam. Amikor egy igazán szuszogós, több órás emelkedő végén kibukkansz és előtted a végtelen tér, felhőpamacsok, hegyek, netán egy kristálytiszta tengerszem és csak egyetlen gondolatod támad: kell ennél több? Ha van rá alkalmam, szeretem ötvözni a túrázást, a kulturális turizmust és pici lazítás is beleférhet. Kedvenc varázsdobozom Korzika. Hobbi az utazáson kívül? Szervezés: lehet túra, ellenőrzőpont, tábor, színházlátogatás....

Kulcsár Heni

Az utazás az egyik szenvedélyem. Sok helyen jártam már a világon, rengeteg nagyvárosban, de Budapest, a mi fővárosunk mindig is a kedvencem lesz az összes közül. Amikor éppen nem külföldön töltöm az időmet idegenvezetőként, akkor a business világában kalauzolom el az itthoniakat, segítve őket pénzügyi és gazdasági döntéseikben. Szeretek emberekkel foglalkozni, imádok mindent, ami a pszichológiához köthető, túráimba ezért is csempészek bele gyakran valami izgalmas, pszichológia témájú hátteret is. Külföldi útjaim mellett budapesti tematikus sétákat is vezetek. Szabadidőmben szívesen sportolok és kirándulok akár itthon, akár külföldön is. Idegenvezetőként célom megmutatni másoknak, hogy mennyivel több van a világban, mint amit elképzelünk.

Csiszér Zsuzsi

Gyerekorom óta vonzott a világlátás öröme. Kerülőutakon, de úgy érzem célba értem. Szeretem, amit csinálok. Az utazóközönségnek új helyeket , új élményeket adni, boldogság. A mottóm.., hogy „NE tárgyakat, hanem élményeket gyűjtsünk életünk során.”

Kaiser Anikó

Külföldi utazásaim során legtöbbször német nyelvterületen (Ausztria, Németország, Svájc,) vezetek magyar csoportokat. Nagy szerencse az életben, ha az embernek a munkája a hobbija is, nekem ez megadatott! Kérem, jöjjenek velem az Alfatours utazási iroda szervezésében egy jó hangulatú, élményekkel teli kirándulásra, mert az utazás az egyik legjobb dolog az életben!!!

Mészáros Bianka

Egészen picike korom óta imádtam új helyszíneket felfedezni és megismerkedni a helyi látványosságokkal. 9 éves voltam, amikor megláttam a buszon ülő idegenvezetőket és eldöntöttem, hogy nekem azt a bizonyos szélvédő mögötti területet meg kell hódítanom :) Mára pedig rájöttem, hogy a világ legjobb helyét foglalom el, hiszen abból a pozícióból látom meg elsőnek a tájat :) 11 éves voltam, amikor először mikrofont ragadtam és egy osztálykiránduláson bemutathattam Székesfehérvár és Martonvásár szépségeit a buszon. Azóta is minden kirándulásom egy különleges élmény, akár csoporttal utazom, akár privát utazásaimon kapcsolódom ki. Elmélyülni Európa szépségeiben és nevezetes helyszíneiben, azt gondolom mindenki számára feltöltődés én pedig különféle helyi ismeretekkel gazdagítom az Önök utazását. A hobbim a munkám, és ezt hatalmas előnynek tekintem. Ha éppen nem utazom, akkor a "korcsolyapálya ördöge" :) vagyok, vagy a pénzügyi világban töltöm midennapjaim. Az Alfatours színeiben nagyon-nagyon sok lelkes utazóval találkoztam már, és bízom benne, hogy az utazási kedv hosszú távon megmarad Önökben, hogy minél több élményt gyűjthessünk együtt a kulturális látványosságok, vagy akár a gasztronómia birodalmában - hiszen, aki már ismer, tudja, hogy minden utazás alkalmával felfedezzük a helyi ízlelőbimbóknak megfelelő csodákat.

Hornyák Szilvia

Alapító tagként 2008. tavasza óta dolgozom az alfatours-ért. Magamat mindenesként definiálnám: vérbeli utazásszervező vagyok, de hozzám tartozik a pénzügy és a marketing is. Ezen kívül túrákat is vezetek, utastkísérek. Hobbim túravezetőként természetesen a túrázás, de a sport éltet: futom, triatlonozom, testépítek. Személyi edzőként mindebben másoknak is segítek.

Bástya

Több, mint 10 éve vezetem az alfatours túráit. A felelősségteljes túravezetés de mégis élményekben gazdag túrázás vált a névjegyemmé. Az alfatours túráinak legtöbbje a saját szellemi termékem, amelyeket be is járok a túra dátuma előtt.

Rólunk - Alfatours - A hosszú hétvégék specialistája

Kiemelt ajánlataink

ÚJDONSÁG

Túra a Bükkben: Bánkút, Istállós-kő és az Őserdő Erdőrezervátum
2020.10 .03. - 2020.10 .03.
1 nap
2 990 Ft/fő
Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Bakancsos túra

Bakancsos túra

Őszi kirándulások

Őszi kirándulások

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Szüreti hangulat a szekszárdi borvidéken Gemenci ártéri erdő kisvasút utazással
2020.10 .04. - 2020.10 .04.
1 nap
8 990 Ft/fő
Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Őszi kirándulások

Őszi kirándulások

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Kirándulás a Történelmi Magyarország középpontjában: Szarvas, az Arborétum és hajókázás a Holt-Körösön
2020.10 .10. - 2020.10 .10.
1 nap
7 990 Ft/fő
Őszi kirándulások

Őszi kirándulások

Városlátogatás

Városlátogatás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Túra a Cserhátban: Katalinpuszta és a Naszály
2020.10 .17. - 2020.10 .17.
1 nap
2 990 Ft/fő
Bakancsos túra

Bakancsos túra

Őszi kirándulások

Őszi kirándulások

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!