Alfatours kft Online utazási iroda +36 70 77 44 877

Csapatunk

Kovács Gábor

10 éves koromban kezdődött a természetjárás, az utazás és az abból fakadó kalandok iránt vonzalmam az iskolai túraszakkörnek köszönhetően. Az első igazi bakancsos túrám egy fagyos téli napon a Rám-szakadékba vezetett. Az időjárás miatt a teljes útvonalat nem is tudtuk végigjárni, mert az akkor még ott lévő láncok, és a sziklába vájt lépések is a jég fogságában voltak. A szakkör révén eljutottam Szlovákiába, Lengyelországba és Erdélybe, és mivel jól érzetem magamat ezeken az utazásokon, talán már akkor eldőlt, hogy sok időt fogok eltölteni túrázással a jövőben. Mint sokan mások, én is egy olyan sportos baráti társaságba kerültem, ahol megismerkedtem többek között a túraevezéssel, síeléssel, sífutással, magashegyi túrázással és a vasalt utak egyedi világával. Úgy gondolom, hogy túrázni lehet egyedül is, de mindig jobb közösen felfedezni ismeretlen helyeket, valamint inkább élményeket gyűjtsünk életünk során, mint számunkra haszontalan tárgyakat.

Steigerwald Juli

Az aktív utazás az igazi terepem, a hegyek szerelmese vagyok. Nem magányos utazó, társaságban érzem elememben magam. Amikor egy igazán szuszogós, több órás emelkedő végén kibukkansz és előtted a végtelen tér, felhőpamacsok, hegyek, netán egy kristálytiszta tengerszem és csak egyetlen gondolatod támad: kell ennél több? Ha van rá alkalmam, szeretem ötvözni a túrázást, a kulturális turizmust és pici lazítás is beleférhet. Kedvenc varázsdobozom Korzika. Hobbi az utazáson kívül? Szervezés: lehet túra, ellenőrzőpont, tábor, színházlátogatás....

Kulcsár Heni

Az utazás az egyik szenvedélyem. Sok helyen jártam már a világon, rengeteg nagyvárosban, de Budapest, a mi fővárosunk mindig is a kedvencem lesz az összes közül. Amikor éppen nem külföldön töltöm az időmet idegenvezetőként, akkor a business világában kalauzolom el az itthoniakat, segítve őket pénzügyi és gazdasági döntéseikben. Szeretek emberekkel foglalkozni, imádok mindent, ami a pszichológiához köthető, túráimba ezért is csempészek bele gyakran valami izgalmas, pszichológia témájú hátteret is. Külföldi útjaim mellett budapesti tematikus sétákat is vezetek. Szabadidőmben szívesen sportolok és kirándulok akár itthon, akár külföldön is. Idegenvezetőként célom megmutatni másoknak, hogy mennyivel több van a világban, mint amit elképzelünk.

Csiszér Zsuzsi

Gyerekorom óta vonzott a világlátás öröme. Kerülőutakon, de úgy érzem célba értem. Szeretem, amit csinálok. Az utazóközönségnek új helyeket , új élményeket adni, boldogság. A mottóm.., hogy „NE tárgyakat, hanem élményeket gyűjtsünk életünk során.”

Kaiser Anikó

Külföldi utazásaim során legtöbbször német nyelvterületen (Ausztria, Németország, Svájc,) vezetek magyar csoportokat. Nagy szerencse az életben, ha az embernek a munkája a hobbija is, nekem ez megadatott! Kérem, jöjjenek velem az Alfatours utazási iroda szervezésében egy jó hangulatú, élményekkel teli kirándulásra, mert az utazás az egyik legjobb dolog az életben!!!

Mészáros Bianka

Egészen picike korom óta imádtam új helyszíneket felfedezni és megismerkedni a helyi látványosságokkal. 9 éves voltam, amikor megláttam a buszon ülő idegenvezetőket és eldöntöttem, hogy nekem azt a bizonyos szélvédő mögötti területet meg kell hódítanom :) Mára pedig rájöttem, hogy a világ legjobb helyét foglalom el, hiszen abból a pozícióból látom meg elsőnek a tájat :) A hobbim a munkám, és ezt hatalmas előnynek tekintem. Ha éppen nem utazom, akkor a "korcsolyapálya ördöge" :) vagyok, vagy a pénzügyi világban töltöm midennapjaim. Az Alfatours színeiben nagyon-nagyon sok lelkes utazóval találkoztam már, és bízom benne, hogy az utazási kedv hosszú távon megmarad Önökben, hogy minél több élményt gyűjthessünk együtt a kulturális látványosságok, vagy akár a gasztronómia birodalmában - hiszen, aki már ismer, tudja, hogy minden utazás alkalmával felfedezzük a helyi ízlelőbimbóknak megfelelő csodákat.

Szentesi Éva

Szentesi Éva, pedagógus és idegenvezető vagyok. Budapest közelében lévő Vecsésen élek. A Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Karán szereztem magyar nyelv és irodalom-történelem szakos tanári diplomámat. Mivel már régóta érdeklődtem és érdeklődöm az idegenforgalom iránt idegenvezetőnek is tanultam. A magyar nyelv mellett angolul és franciául is kalauzolom csoportjaimat.    Egyaránt dolgozom bel- és külföldi idegenvezetőként. Az alábbi helyeken kalauzoltam már külföldön magyar utasokat Anglia, Franciaország, Ausztria: Bécs, Hallstatt stb., Csehország, Szlovákia, Lengyelország.   Rendkívül fontos számomra, hogy utasaim szép élményekkel gazdagodjanak az utazásokon. Munkámat empátia, jó szervezőkészség, másokra való odafigyelés jellemzi. Személyes jellemzőim: vidám, fiatal, energikus.   Fontosnak tartom, hogy egy-egy területet minél alaposabban bemutassak, ezért rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken: az esztergomi Bazilikában vagy az egri várban is jogosultságom van vezetni csoportjaimat.   Mottóm: "Ön a vendég, ön dönt", "A vendég mindenek felett", "Best for you!"

Bástya

Bástya vagyok. 4 évesen kezdtem el túrázni, így túlzás nélkül állíthatom, hogy nem emlékszem milyen nélküle. 14 évesen már túrákat szerveztem, így ez a véremben van. Az írott szabályokat időnként lazán kezelem, hogy megteremtsem a biztonságos, mégis élménydús programot. Szeretem megmutatni az embereknek, hogy több lakozik bennük mint gondolnák és hogy az út sokkal fontosabb mint maga a cél. Emelett azt is szeretném megtanítani az embereknek, hogy tiszteljék és szeressék a természetet, hisz mindnyájunknal hatalmasabb és erősebb. Fontosnak tartom hogy megértsük, az apró lépések juttatnak el minket a célunkhoz, az élet bármely területén, legyen az túra, környezetvédelem, egészséges életmód, pozitív gondolkodás, család vagy karrier. Ha jobbá akarod tenni a világot, válj jobbá! Aki velem tart egy túrára, az biztos lehet benne, hogy ezek szellemében tölthet el egy napot, biztonságban, élményekkel telve és estére kellemesen elfáradva.

Rólunk - Alfatours - A hosszú hétvégék specialistája

Kiemelt ajánlataink

Prága és Cesky Krumlov 2 napos kirándulás Csehországban
2024.04 .20. - 2024.04 .21.
2 nap 1 éjszaka
56 590 Ft/fő
Többnapos kirándulások

Többnapos kirándulások

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése
Bad Ischl és Hallstatt egynapos kirándulás
2024.04 .27. - 2024.04 .27.
1 nap
30 990 Ft/fő
Városlátogatás

Városlátogatás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése

ÚJDONSÁG

Utazás a Királynék városába és a Jeli Arborétumba
2024.05 .01. - 2024.05 .01.
1 nap
15 990 Ft/fő
Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Belföldi kirándulás

Belföldi kirándulás

Városlátogatás

Városlátogatás

Ajánlat megtekintése
Salzburg-Neuschwanstein-Hallstatt 3 napos kirándulás
2024.06 .14. - 2024.06 .16.
3 nap 2 éjszaka
120 990 Ft/fő
Többnapos kirándulások

Többnapos kirándulások

Városlátogatás

Városlátogatás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése

Iratkozz fel hírlevelünkre

Add meg e-mail címed, és értesítést küldünk friss híreinkről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!