Alfatours Kft. 2092 Budakeszi, Fő utca 211. H-P 10-16 +36 23 656 300, 0-24: +36 70 77 44 877

Csapatunk

Kovács Gábor

10 éves koromban kezdődött a természetjárás, az utazás és az abból fakadó kalandok iránt vonzalmam az iskolai túraszakkörnek köszönhetően. Az első igazi bakancsos túrám egy fagyos téli napon a Rám-szakadékba vezetett. Az időjárás miatt a teljes útvonalat nem is tudtuk végigjárni, mert az akkor még ott lévő láncok, és a sziklába vájt lépések is a jég fogságában voltak. A szakkör révén eljutottam Szlovákiába, Lengyelországba és Erdélybe, és mivel jól érzetem magamat ezeken az utazásokon, talán már akkor eldőlt, hogy sok időt fogok eltölteni túrázással a jövőben. Mint sokan mások, én is egy olyan sportos baráti társaságba kerültem, ahol megismerkedtem többek között a túraevezéssel, síeléssel, sífutással, magashegyi túrázással és a vasalt utak egyedi világával. Úgy gondolom, hogy túrázni lehet egyedül is, de mindig jobb közösen felfedezni ismeretlen helyeket, valamint inkább élményeket gyűjtsünk életünk során, mint számunkra haszontalan tárgyakat.

Steigerwald Juli

Az aktív utazás az igazi terepem, a hegyek szerelmese vagyok. Nem magányos utazó, társaságban érzem elememben magam. Amikor egy igazán szuszogós, több órás emelkedő végén kibukkansz és előtted a végtelen tér, felhőpamacsok, hegyek, netán egy kristálytiszta tengerszem és csak egyetlen gondolatod támad: kell ennél több? Ha van rá alkalmam, szeretem ötvözni a túrázást, a kulturális turizmust és pici lazítás is beleférhet. Kedvenc varázsdobozom Korzika. Hobbi az utazáson kívül? Szervezés: lehet túra, ellenőrzőpont, tábor, színházlátogatás....

Kulcsár Heni

Az utazás az egyik szenvedélyem. Sok helyen jártam már a világon, rengeteg nagyvárosban, de Budapest, a mi fővárosunk mindig is a kedvencem lesz az összes közül. Amikor éppen nem külföldön töltöm az időmet idegenvezetőként, akkor a business világában kalauzolom el az itthoniakat, segítve őket pénzügyi és gazdasági döntéseikben. Szeretek emberekkel foglalkozni, imádok mindent, ami a pszichológiához köthető, túráimba ezért is csempészek bele gyakran valami izgalmas, pszichológia témájú hátteret is. Külföldi útjaim mellett budapesti tematikus sétákat is vezetek. Szabadidőmben szívesen sportolok és kirándulok akár itthon, akár külföldön is. Idegenvezetőként célom megmutatni másoknak, hogy mennyivel több van a világban, mint amit elképzelünk.

Csiszér Zsuzsi

Gyerekorom óta vonzott a világlátás öröme. Kerülőutakon, de úgy érzem célba értem. Szeretem, amit csinálok. Az utazóközönségnek új helyeket , új élményeket adni, boldogság. A mottóm.., hogy „NE tárgyakat, hanem élményeket gyűjtsünk életünk során.”

Kaiser Anikó

Külföldi utazásaim során legtöbbször német nyelvterületen (Ausztria, Németország, Svájc,) vezetek magyar csoportokat. Nagy szerencse az életben, ha az embernek a munkája a hobbija is, nekem ez megadatott! Kérem, jöjjenek velem az Alfatours utazási iroda szervezésében egy jó hangulatú, élményekkel teli kirándulásra, mert az utazás az egyik legjobb dolog az életben!!!

Rólunk - Alfatours - A hosszú hétvégék specialistája

Kiemelt ajánlataink

2 csodás nap Szlovéniában: Bled és Postojna cseppkőbarlang
2020.04 .18. - 2020.04 .19.
2 nap 1 éjszaka
42 900 Ft/fő
Városlátogatás

Városlátogatás

Többnapos kirándulások

Többnapos kirándulások

Tavaszi kirándulás

Tavaszi kirándulás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése
Orchideakert és Jeli Arborétum egynapos kirándulás
2020.05 .01. - 2020.05 .01.
1 nap
8 990 Ft/fő
Városlátogatás

Városlátogatás

Tavaszi kirándulás

Tavaszi kirándulás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése
Medve-szurdok bakancsos túra
2020.05 .23. - 2020.05 .23.
1 nap
12 990 Ft/fő
Bakancsos túra

Bakancsos túra

Tavaszi kirándulás

Tavaszi kirándulás

Buszos kirándulás

Buszos kirándulás

Ajánlat megtekintése

Íratkozz fel hírlevelünkre

Adja meg email-címét, és értesítjük a friss híreiről, újdonságainkról, valamint akciós ajánlatainkról!